Que personatge dels Protegidos t'agrada més?

dijous, 5 de maig del 2011

Lasanya cinc formatges


Preparació: 15 min. Cocció: 40 min.


INGREDIENTS:

9 lamines de lasanya precuinada.

200 g. de formatge cremós.

200 g. de formatge Cheddar ratllat.

200 g. de formatge Havarti ratllat.

200 g. de formatge de Ricotta.

150 g. De formatge parmesà ratllat.

20 g. De mantega.

2 ous batuts.

1 got de llet.

1 got de brou de pollastre.

2 gots de salsa de tomaca espessa.

Sal i farina.


PREPARACIÓ:

Mescla els ous amb els formatges, reservant 50 g. de parmesà. 2/ Fes una beixamel amb la mantega, la farina, la llet i el brou; posa un poc de sal, pebre i nou moscada al gust. 3/ Greixa una font de forn amb la mantega restant i posa per damunt tres lamines de lasanya. 4/sobre aquestes tres lamines de lasanya, ves alternant una capa de formatge, una de beixamel, una de tomaca i una de pasta de lasanya; finalitza amb una capa de salsa de tomaca. 5/ S'empolsa amb el parmesà sobrant i gratina en el forn uns 30 min. 6/ Quan passen els 30 min, posa-li una mica d'orenga i torna-ho a clavar al forn 10 min. que li done temps a l'orenga a mesclar-se en el formatge. 7/ Trau-lo del forn i emplata-ho, decora-ho al gust. 8/ Bon apetit!


Georgina Escoda Llinares 2 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada