NINOTS DE GALETA
Preparació: 30 min Cocció: 15 min
INGREDIENTS:
200g de farina.
1 culleradeta de bicarbonat.
1 culleradeta de canyella en pols.
1 cullerada de gingebre en pols.
75g de mantega.
100 grams de sucre.
2 cullerades de mel.
2 cullerades de suc de taronja.
PREPARACIÓ:
1/ Posa la farina, el bicarbonat i les espècies (canyella i el gingebre), en un recipient; reserva'l.
2/ En una caçola, posa la mantega, el sucre i la mel i dissol a foc lent.
3/ Deixa-ho gelar i incorpora-ho a la farina barrejada amb el suc de taronja, el bicarbonat i les espècies.
4/ Barreja tots els ingredients i extén la massa amb un corró.
5/ Amb motlles de forma de nens, talla la pasta, posa-la en una font engrassada amb mantega i forneja-ho 15 min.
6/ Treu-los del forn i deixa-los que reposen un poquet i ja están llests per a menjar. Bon Profit.
Georgina Escoda Llinares 2 ESO
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada