Que personatge dels Protegidos t'agrada més?

dijous, 7 d’abril del 2011

Recepta de cuina


NINOTS DE GALETA

Preparació: 30 min Cocció: 15 min

INGREDIENTS:

200g de farina.

1 culleradeta de bicarbonat.

1 culleradeta de canyella en pols.

1 cullerada de gingebre en pols.

75g de mantega.

100 grams de sucre.

2 cullerades de mel.

2 cullerades de suc de taronja.


PREPARACIÓ:

1/ Posa la farina, el bicarbonat i les espècies (canyella i el gingebre), en un recipient; reserva'l.

2/ En una caçola, posa la mantega, el sucre i la mel i dissol a foc lent.

3/ Deixa-ho gelar i incorpora-ho a la farina barrejada amb el suc de taronja, el bicarbonat i les espècies.

4/ Barreja tots els ingredients i extén la massa amb un corró.

5/ Amb motlles de forma de nens, talla la pasta, posa-la en una font engrassada amb mantega i forneja-ho 15 min.

6/ Treu-los del forn i deixa-los que reposen un poquet i ja están llests per a menjar. Bon Profit.


Georgina Escoda Llinares 2 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada