Ingredients per a 4 persones:
½ kg. de carn picada de vedella.
1 ou.
1 pastilla de brou de carn.
1 cullerada de pa ratllat.
½ ceba.
1 dent d'all.
oli, julivert
TEMPS: 1 HORA. DIFICULTAT: FÀCIL
PREPARACIÓ:
Mesclar la carn amb l'ou i el pa ratllat i afegir una pastilla de brou de carn a miques.
Fer les mandonguilles, passar-les per farina i fregir-les amb oli molt calent, fins que estigen ben fetetes.
Posa una cassola de fang al foc i posa-li ½ got d'oli. Quan estiga calent, meneja en èll la ceba i una dent d'all pelada i picada.
Quan comence a prendre color, posa el julivert picat i les mandonguilles.
Aboca mig got d'aigua i deixa que continue coent-se a foc mitjà uns minuts més.
Emplatar-ho molt calent des de la mateixa cassola.
Georgina Escoda, 1 d'ESO
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada